Over ons

Goed advies is nog maar het begin.

Wij streven naar een optimale band met onze klant en geloven in persoonlijk contact. U vindt bij ons voordelige verzekeringen die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Daarnaast proberen wij u het "Rode loper gevoel" te geven. Of u ons nu belt, mailt of bezoekt. U bent onze belangrijkste klant! 

Onze verzekeringen

Dat verzekeringen er wel eens tussendoor glippen hoeven wij u waarschijnlijk niet te vertellen. Toch is het slim om zoveel mogelijk risico’s af te dekken. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

Onze adviseurs staan u graag met raad en daad bij. Op basis van uw situatie voorzien wij u niet alleen van passend advies, maar regelen wij ook alles van A tot Z.

Sluit u een verzekering af, dan komt die in uw KlantenPortal terecht. Daar kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week inloggen voor een actueel overzicht.

Dienstenwijzer

De Dienstenwijzer van You Sure maakt u duidelijk waar u aan toe bent en kunt verwachten van ons als uw tussenpersoon. Wij informeren u hierin graag over onze diensten, werkwijze en de wijze waarop wij voor onze dienstverlening worden beloond.

Deze dienstenwijzer heeft puur een informatief karakter en verplicht u niet tot het afnemen van een financieel product/dienst bij ons.

Download dienstenwijzer

Samenwerking tussen You Sure en DIN Assuradeuren

DIN Assuradeuren werkt primair voor You Sure. Samen hebben we een verzekeringspakket samengesteld met uitstekende voorwaarden voor een aantrekkelijke prijs. De schadeverzekeringen die we aan onze particuliere klant aanbieden, worden zo veel mogelijk ondergebracht bij DIN Assuradeuren. Pas als deze oplossing niet bij u past, kiezen we voor andere aanbieders. Voor onze zakelijke klanten vergelijken we het aanbod van het volmachtbedrijf altijd met producten van andere aanbieders. Ook dan kiezen we samen voor de beste oplossing.

Beleid beloning medewerkers

De beloning van onze medewerkers bestaat uit een vast salaris De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform. Afhankelijk van de functie (en beoordeling) kunnen onze adviseurs een gedeeltelijke variabele beloning ontvangen. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op de belangen van klant en onze onderneming op lange termijn.

De beoordeling op deze gedragseisen bepaalt zowel de hoogte van het vaste als het variabele inkomen van onze medewerkers. Of een medewerker in aanmerking komt voor de variabele beloning, en de hoogte, is afhankelijk van een aantal criteria, waarvan tenminste 70% bestaat uit niet-financiële criteria. De variabele beloning is gemaximeerd tot 20% van het vaste salaris. Artikel 1:120 lid 2 van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Het totaal in 2018 aan variabele beloning uitbetaalde bedrag bedroeg € 29.841,-.